SİVAS / MERKEZ - Kurtlapa Ortaokulu

May

Okulumuz, Rize İli Pazar ilçesinde yapılan  Okullar arası Bölgesel Yıldızlar Kategorisi Dart müsabakalarında Çeyrek finale kadar çıkma başarısı göstermiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz Sivas İli okullar arası Dart müsabakalarında Yıldızlar kategorisinde Erkekler de Sivas ikincisi olmuştur. Kızlar Kategorisinde ise Sivas  birincisi olarak İlimizi temsil etmek üzere bölgede yaplacak olan Dart müsabakalarına  gitmeye hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun. Sivas Belediye Başkanımız Sayın Hilmi BİLGİN ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet DUMAN Okulumuz Öğretmenlerinin Öğretmenler Gününü Kutlamak Üzere Okulumuza Teşrif Ettiler. Öğretmenlerimizle ve Öğrencilerimizle Sohbet Ederek Çeşitli Hediyeler Verdiler. Kurtlapa İlkokulu Ortaokulu Olarak Başkanımıza Çok Teşekkür Ederiz.

Ara

Okul rehber öğretmenimiz Çağrı Subaşı öncülüğünde öğretmen ve velilerimizin katılımıyla 5-6-7-8. sınıf öğrenci velilerimize yönelik toplantı yapıldı. Ayrıca yeni faaliyete geçen veli rehberlik uygulamaları hakkında velilerimize bilgi verildi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Sivas Valisi Sn Davut Gül tarafından ilimizde görev yapan öğretmenlere kabul töreni düzenlendi. Bu nazik davetinden dolayı sayın valimize teşekkür ederiz.

Ock

2015/2016 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan programla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyet bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

2015/2016 eğitim öğretim yılı sene başı okul aile birliği toplantısı okulumuz bahçesinde velilerimizin katılımıyla yapıldı.